Uitgaan & Cultuur

Enjoy Live Festival: 2 dagen feest op Outdoor Challenge Park

OLDENZAAL – Afgelopen weekend vond het muzikaal spektakel Enjoy Live Festival plaats op het terrein van het Outdoor Challenge park. Wegens corona op kleine schaal, maar daarom niet minder leuk. Bezoekers van het Outdoor Challege Park zijn in het algemeen niet bang voor een paar druppels regen of een modderplasje en dat bleek ook dit weekend het geval: de bezoekers hadden er zin in en de meeste delen van het programma waren uitverkocht.

Eventbureau Contactmakerz tekende voor de organisatie. William Segerink van Contactmakerz kijkt tevreden terug op het evenement: “Het was een mooi feest, iedereen deed goede energie op. We hebben veel goodwill en vertrouwen gekweekt, een mooie opsteker voor nieuwe plannen”.

Er waren twee areas waar de artiesten optraden. 5 x Eshuis speelde zaterdagmiddag op een vlot voor het strand, tot ‘Beach Vibes’ omgedoopt. Ook in de avond was daar het overdekte terras open. Op de area ‘Flying High’ was Vroegzat op de zaterdag gangmaker en op zondagavond ging ENorm daar los.

Op beide areas waren stoelen en tafels opgesteld om het afstand houden te bevorderen.