Uitgaan & Cultuur

Enjoy Life Festival: 2 dagen muzikaal genieten op Outdoor Challenge Park

OLDENZAAL – Op zaterdag 26 en zondag 27 vindt het muzikaal spektakel Enjoy life Festival op het Hulsbeek plaats. Het eventbureau Contactmakerz staat -samen met Hulsbeek Events en Uitjesclub Twente- voor de organisatie. Op twee gescheiden area’s binnen het Outdoor Challenge Park kunnen bezoekers in de open lucht genieten van een kleinschalig muziekfestival. Ondanks Corona, maar wel strikt volgens richtlijnen van het RIVM.

Michel Sciarone en William Segerink

William Segerink heeft met zijn collega’s Marcel Benneker en Michel Sciarone van Contactmakerz de stoute schoenen aangetrokken. William: “Het heeft veel te lang geduurd tot er weer iets feestelijks in de open lucht kon worden georganiseerd. Wij zijn niet zo van dingen die niet kunnen en we zijn er in geslaagd een mooi feest te organiseren waarbij we netjes voldoen aan alle preventiemaatregelen, zoals het RIVM dat voorschrijft. De locatie, Outdoor Challenge Park, leent zich hier geweldig voor. We hebben twee area’s ingericht: ons strand met terras heet Beach Vibes, waar we 125 mensen kwijt kunnen en een bosperceel dat Flying High gaat heten, daar is plaats voor 140 mensen.” Op zaterdag speelt 5 x Eshuis op Beach Vibes en Vroegzat op Flying High. Op Zondag is Flying High het podium voor ENorm.

Corona-veilig

Michel: “We hebben de muzikale optredens op zaterdag in drie herhalende blokken van drie uur. Op die manier kunnen we meer bezoekers aan. Beide podia hebben hun eigen in- en uitgang waarbij vertrekkend en binnenkomend publiek netjes en met anderhalve meter afstand kan bewegen. Over de beide dagen verspreid kunnen we op deze manier meer dan duizend bezoekers blij maken!”. William: “En op deze manier is het per optreden toch heel intiem, ook dankzij deze fantastische omgeving.”

Bij de entree wordt een snackbox uitgereikt en tijdens het evenement kan er eten en drinken worden  besteld. Michel: “Mensen kunnen met een QR-code op ons bestelsysteem komen en hun drankjes bestellen. Die worden dan snel bij de tafel bezorgd. We willen geen onnodig geloop in het kader van de veiligheid.”

William: “Er zijn tafels met twee of vier zitplaatsen, de laatste voor leden van een gezinsleden of een gedeeld huishouden. Daarnaast kunnen groepen van zes tot acht mensen zich inschrijven, voor hen hebben we dan zitplaatsen bij elkaar, maar wel met anderhalve meter onderlinge afstand.”

Contactmakerz

Contactmakerz is een vrij nieuwe naam in het Oldenzaalse. William: “We willen events organiseren die verbinden. Daarbij richten we ons voornamelijk op bedrijven en professionele organisaties. We zijn eind vorig jaar begonnen en hebben natuurlijk veel last gehad van Corona. Het Enjoy Live Festival is nu een mooi voorbeeld dat helemaal past bij onze missie.”

Kinderen

William: “We willen verbinden en dat betekent dat we voor gezinnen ook een mooie gezamenlijke invulling hebben. Er liggen bootjes klaar en er kan onder meer geklommen, getokkeld en abgeseild worden. Leuk voor de kids en daarmee ook voor de ouders!”

Schema van optredens

Op zaterdag 12.00 – 15.00 uur, 16.00 – 19.00 uur en 20.00 – 23.00 uur spelen 5 x Eshuis op Beach Vibes en Vroegzat op Flying High.

Zondag van 19.00 – 22.00 uur speelt ENorm op Flying High.

Kaarten kosten € 17,50 per podium per tijdsblok, voor kinderen van vijf tot achttien jaar geldt een tarief van € 7,50.

Voor meer informatie en het bestellen van entreekaarten kijk op: www.enjoylifefestival.nl