Uitgaan & Cultuur

Donderdag 9 maart in Stadstheater De Bond
Twente Plat: lekker lachen om Twentse humor

OLDENZAAL - Er is geweldig nieuws voor alle liefhebbers van de Twentse humor. Want op donderdagavond 9 maart komt het gezelschap Twente Plat naar Stadstheater De Bond in Oldenzaal voor een oergezellig avondje Twentse humor op z`n best. Met een heerlijke nieuwe show schieten de vier Twentse cabaretiers dit seizoen wel heel erg in de roos en het publiek geniet dan ook met volle teugen van een onvergetelijke avond Twents cabaret waarin de gulle lach alle ruimte krijgt.

Er is dit voorjaar iets heel bijzonders aan de hand. Want Twente Plat viert in maart een bijzonder jubileum. Het is precies 45 jaar geleden dat Twente Plat voor het eerst van zich liet horen met de verschijning van hun allereerste LP. Het bleek een instant succes en sindsdien heeft het gezelschap niets verloren van de energie, de power en de magie die een bezoek aan een avondje Twente Plat zo de moeite waard maakt.

Want ook in het nieuwe seizoen is de echte, onvervalste Twentse humor het hoofdingrediënt, waarmee de Twentse cabaretiers in de weer gaan.

Prachtige anekdotes, doldwaze situaties en dolkomische typetjes wisselen elkaar af in een heerlijke mix van humor en gein, waar de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld. En natuurlijk sluit Twente Plat ook dit seizoen af met het succesduo Aaltje en Trijntje, twee al op leeftijd zijnde hartsvriendinnen, die uit de school klappen over hun belevenissen in het Twente van vroeger en nu. Natuurlijk houden de Twente Plat cabaretiers het niet alleen bij de humor. Ook de aanstekelijke Twentse liedjes zijn bij deze kanjers in goede handen. Daarbij begeleiden de leden zichzelf op een keur van instrumenten. 

Donderdag 9 maart is het nieuwe theaterspektakel van Twente Plat te gast in Stadstheater De Bond, Molenstraat 25 te Oldenzaal, tel. 0541-536300.

De entreekaarten voor deze heerlijk avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. 

Voor meer informatie: www.twenteplat.com