Uitgaan & Cultuur

Boekpresentatie en fototentoonstelling ‘Het was zo stil in mij’

OLDENZAAL - Het boek ‘Het was zo stil in mij’ dat begin dit jaar is uitgekomen is een groot succes geworden. De twee vriendinnen Mirella de Jong (Oldenzaal) en Rianke Lubberding (Weerselo) zijn erg blij met de  vele hartverwarmende reacties die zij van lezers hebben ontvangen. “Het doet ons goed dat mensen ons willen laten weten dat ze veel herkenning hebben gevonden in het boek en dat het hun troost gaf”, aldus Rianke, die het verhaal van Mirella heeft opgetekend. 

Rianke Lubberding (links) en Mirella de Jong signeren de eerste boeken die besteld zijn tijdens de lockdown in maart 2021

“Ook de fototentoonstelling die momenteel in de Hofkerk hangt wordt goed bezocht”, vult Mirella aan. Door de coronamaatregelen was er niet eerder gelegenheid voor de fototentoonstelling en de presentatie van het boek. De dames hebben samen een mooie selectie gemaakt van de foto’s uit het boek, die momenteel op donderdag- en vrijdagmiddagen in groot formaat in de Hofkerk zijn te bezichtigen. Aanstaande zondagmiddag, op 21 november van 14.00 tot 17.00 uur, wordt het project feestelijk afgesloten. De schrijfster en de fotografe zullen iets vertellen over het tot stand komen van het boek, waarbij ook een korte film vertoond zal worden. Uiteraard is er gelegenheid om het boek aan te schaffen of (alsnog) te laten signeren en er is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en met muzikale omlijsting. Als je hierbij aanwezig wilt zijn, kun je je aanmelden via: mirellariankeboek2021@gmail.com. Je bent van harte welkom!

Locatie: Hofkerk Oldenzaal, Ganzenmarkt 9.

‘Het was zo stil in mij’ (prijs € 24,95) is natuurlijk ook nog steeds online verkrijgbaar bij de boekhandels, ligt in de winkel van Boekhandel Broekhuis en in de winkel van VAKO Kantoorboekhandel en is te bestellen      bij Mirella of Rianke per e-mail:         mirellariankeboek2021@gmail.com.