Uitgaan & Cultuur

11 September de grote Oldenzaalse Quiz 2021

Alles wat je nog niet wist over de Boeskoolstad

Of durf jij het tegendeel te bewijzen? Dan kun je je samen met je team nog aanmelden tot en met dinsdag 7 september. Na het succes van vorig jaar, belooft het weer de gezelligste quiz van Oldenzaal te worden waarin zoveel mogelijk teams worden uitgedaagd om, vanuit de Hofkerk of een eigen gekozen locatie, uiteenlopende vragen over de stad te beantwoorden. Coronaproof en onder het genot van een lekker drankje.

Pittige uitdaging

Niemand minder dan Renee Schepers en onze eigen burgermeester Patrick Welman leggen de teams deze avond op een interactieve wijze het vuur aan de schenen met vragen over o.a. de geschiedenis, sport, Carnaval en andere evenementen of wetenswaardigheden die de stad rijk is.

En de winnaar is

De teams die de meeste vragen goed weten te beantwoorden gaan er met een leuke prijs vandoor. Vorig jaar wist de VVD Oldenzaal de andere deelnemers te verslaan, maar hier kun jij dit jaar een stokje voor steken! Je doet al mee voor €19,95 per team dus een poging wagen met je vrienden, collega’s, familie of sportclubje is zeer de moeite waard.

Een echt Oldenzaalse avond

Speel gezellig mee op zaterdagavond 11 september om 20.00 uur. Vanuit de Hofkerk, je huis, de kroeg, sportkantine of waar je maar wilt! Als je maar een internetverbinding hebt. De Grote Oldenzaalse Quiz staat garant voor een gezellige, echt Oldenzaalse avond. De Grote Oldenzaalse Quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Oldenzaal promotie, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Stichting Stadshart Oldenzaal, de Hofkerk en Stichting Oldenzaalse Musea. Ook dit jaar is het weer gelukt om een zo divers mogelijke quiz samen te stellen. Voor eenvoudig aanmelden of meer informatie: www.palthehuis.nl/quiz.