Sport & Vrije tijd

Zestigste Wandel4daagse Oldenzaal

OLDENZAAL - De 60e Wandel4daagse vindt plaats van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni. De doelgroep van de Wandel4daagse zijn alle inwoners van Oldenzaal. 

Deelname gratis en extra activiteiten

Deelname aan de Wandel4daagse Oldenzaal is dit jaar dankzij extra bijdragen van de Rabobank en uit het Sportakkoord Oldenzaal gratis. Je moet je dan wel vooraf inschrijven. Als je je pas op de dag van vertrek inschrijft kost dat € 2,00 per persoon. Inschrijven kan op de website www.wandel4daagseoldenzaal.nl. Inschrijven kan individueel maar ook als groep (maximaal tien personen in één groep). Na inschrijving ontvangt de melder een QR-code. Daarmee kun je op de eerste dag je knipkaart(en) ophalen. Op de website vind je ook informatie over extra activiteiten ter gelegenheid van de 60e editie zoals de mogelijkheid om vooraf aan de wandeling een hapje te eten. Onderweg zijn er verrassingen. Houd de website in de gaten voor mogelijke extra informatie.

Nieuwe manieren om je weg te vinden

Natuurlijk blijft het oude vertrouwde routeboekje beschikbaar. Datzelfde geldt voor de routebordjes onderweg. Vanaf dit jaar zijn de routes ook digitaal beschikbaar.Bij de start kun je een QR-code scannen en kiezen voor een route met tekst (zoals in het boekje). Je kunt je ook digitaal laten begeleiden tijdens de wandeling door de Komoot app. Dit kan zowel op je mobiele telefoon als op diverse smartwatches.  Daarover lees je meer op de website.

Vrije gift

De deelname is gratis. Toch vraagt de Wandel4daagse bij de finish deelnemers om een vrije gift. Deze gift is niet bedoeld om de kas van de Wandel4daagse te spekken maar zal volledig besteed worden als bijdrage om kinderarmoede in Oldenzaal te helpen bestrijden. Opbrengt en definitief doel worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Intocht

Vrijdagavond 2 juni is de feestelijke intocht. Die begint om 20.00 uur bij het Twents Carmel College locatie Potskampstraat en eindigt op de Groote Markt met de uitreiking van de medaille. Ook als je niet deelneemt ben je natuurlijk van harte welkom langs deze route of op de Groote Markt om de wandelaars te verwelkomen.