Sport & Vrije tijd

Nieuw logo gepresenteerd op ALV van Oldenzaalse Vrijetijds Volleybal

OLDENZAAL - Tijdens de jaarvergadering van de OVV, afgelopen week bij sportcafé de Kolk, is het nieuwe logo gepresenteerd. Dit logo gaat nu gebruikt worden als huisstijl en op de nieuwe website, die nu nog in ontwikkeling is.

De OVV bestaat al bijna 50 jaar, dus een nieuw logo was geen overbodige luxe. In het seizoen 2023-2024 wil het bestuur aandacht besteden aan dit jubileum. In de loop van 2023 zal het bestuur polsen bij de verenigingen hoe ze één en ander gaan organiseren.

De aanwezige leden hebben na afloop van de vergadering een linnen tas ontvangen waarop het logo gedrukt is. Dit alvast ter promotie van het jubileum!

Het nieuwe volleybalseizoen 2022-2023 start met zes damesklassen en twee herenklassen. In de herenklassen spelen acht teams tegen elkaar in een volledige competitie; in de damesklassen hebben ze vijf, zes, zeven en acht damesteams die tegen elkaar strijden.

Tijdens de jaarvergadering werd opgemerkt dat een klasse met vijf teams wel erg weinig is. Het bestuur zal, in samenwerking met de IT’er, zich hierover buigen of zij eventueel een anderhalve competitie kunnen spelen.

In het jaarverslag werd opgemerkt dat het afgelopen jaar het OVV-bestuur en het Pollux-bestuur een bijeenkomst hebben gehad om te zien waar men elkaar kan versterken. Dit was een zeer waardevolle vergadering waarin werd uitgesproken dat men elkaar opzoekt als dit nodig is.