Sport & Vrije tijd

Ajacieden op 25 en 29 juni naar Quick’20 in Oldenzaal

DE LUTTE / OLDENZAAL - De selectie van Ajax werkt deze week in het traditionele trainingskamp in De Lutte toe naar het nieuwe voetbalseizoen. In het trainingskamp bij Landhuishotel De Bloemenbeek staan naast vele trainingen ook de 1e oefenwedstrijden van de voorbereiding op het programma.

Dinsdag wacht vanaf 19:00 uur het vriendschappelijke duel met Quick’20. 4 dagen later volgt de krachtmeting met Aalborg BK (zaterdag, 12:00 uur). Beide wedstrijden worden gespeeld op het complex van Quick’20 in Oldenzaal. Op zaterdag 27 juli openen Ajax en PSV het seizoen '19-'20 officieel met de strijd om de Johan Cruijff Schaal

Op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal binden de selectiespelers van trainer Erik ten Hag en de Ajacieden de kicksen onder. De groep A-selectiespelers is nog niet compleet, de internationals melden zich pas later bij de club. Joel Veltman,  Klaas Jan Huntelaar en de nieuwkomers Kik Pierie, Kjell Scherpen en Lisandro Martínez zijn wel van de partij. Deze aanwinsten kunnen in Oldenzaal pas écht laten zien waarom Ajax ze heeft aangetrokken.

Het belooft dinsdag 25 juni en zaterdag 29 juni druk te worden op sportpark Vondersweijde. Publiek uit Oldenzaal wordt verzocht te voet of met de fiets te komen. Fietsen kunnen buiten het sportpark worden gestald. Toeschouwers die met de auto komen worden doorverwezen naar de parkeerplaatsen bij zwembad Vondersweijde waar voldoende parkeergelegenheden zijn.

Voor meer informatie over de wedstrijden van Ajax in Oldenzaal bij Quick’20 volg: www.quick20.nl