Algemeen

Zomerconcert Lutterse dweilorkesten

DE LUTTE - Op zondag 30 augustus kun je onder de karakteristieke bomen op de driehoek gevormd door de Dorpstraat, Irenestraat en Plechelmusstraat vanaf 14.00 uur genieten van de prachtige klanken van zowel Tapwacht 90 als Dûvels Geweld. Op zondagmiddag zijn beide dweilorkesten afwisselend

in de kern van de Lutte te beluisteren, dit zal tot ongeveer 17:00 duren. Dit optreden in de open lucht is voor iedereen gratis toegankelijk.

Beide dweilorkesten kennen elkaar al jaren en staan met hun repertoire op diverse gelegenheden garant voor een feestje. In 2020 is daar een extra reden voor aangezien beide kapellen een jubileum vieren. Dûvels Geweld bestaat 20 jaar en Tapwacht ’90 viert dat ze 30 jaar jong is. Samen hebben ze dus voor 50 jaar aan ervaring, dat moet wel een spetterend feestje worden. Met andere woorden je hebt wat gemist als je niet gaat kijken!

 

Vanwege de coronamaatregelen staan de muzikanten 1,50 meter uit elkaar en is er geen podium. Het publiek wordt gevraagd om minimaal 1,50 meter afstand van elkaar te houden, en daarom zoveel mogelijk op de terrassen plaats te nemen. De horecagelegenheden aan het plein zullen je gastvrij ontvangen. Tot zondag 30 augustus!