Algemeen

Weerzink Zonwering
Uw partner voor schaduw

OLDENZAAL – Weerzink Zonwering is het nieuwe zonweringsbedrijf aan de Spoorstraat 8 in Oldenzaal. In het pand naast Beautystudio Ekkelboom werd er de laatste tijd druk verbouwd, maar het eind is inmiddels in zicht. Iedereen is vanaf nu dan ook welkom voor gratis advies over de wereld van zonwering.

Overname Ekkelboom Zonwering per 1 januari

Weerzink Zonwering werd opgericht door Wouter Weersink nadat hij het eveneens in Oldenzaal gelegen Ekkelboom Zonwering overnam. “Na diverse jaren ervaring opgedaan te hebben, heb ik de kans gekregen om Ekkelboom Zonwering te mogen overnemen. Ekkelboom Zonwering is een fantastisch bedrijf met enorm veel knowhow en was reeds 48 jaar actief in de zonweringbranche. Slechts de naam en adres wordt veranderd, de knowhow, aandacht en service blijft zoals de klanten van ons gewend waren. Dat betekent dat we ook met Weerzink Zonwering werken met hoge kwaliteitseisen en deskundig advies bieden. Daarbij voorzien we graag iedereen van alle informatie omtrent de zonwering. Het is een hele leuke branche met vele uitdagingen. Het leukste is om deze uitdagingen aan te gaan en oplossingsgericht een mooi resultaat naar wens achter te laten”, aldus Weersink.

Verstand van schaduw

Weerzink Zonwering heeft een uitgebreid assortiment aan zonwering producten. Hierbij valt onder andere te denken aan veranda zonwering, terrasschermen, uitvalschermen, (rits)screens, rolluiken, doekvervanging en raamdecoratie. Daarnaast kan ieder product op vele verschillende manieren worden uitgevoerd.

Zo is er altijd maatwerk en een unieke oplossing mogelijk. Weerzink Zonwering heeft korte levertijden en de producten worden gemonteerd door echte professionals met topservice en garantie. Daarbij werkt Weerzink Zonwering uitsluitend met een netwerk van gespecialiseerde zonweringsfabrikanten, die voldoen aan hoge kwaliteitseisen waardoor zij garant staan voor deskundig advies, vakmanschap, uitstekende service, flexibiliteit en een korte levertijd. Voor elke woning zijn maatwerk oplossingen beschikbaar welke Weerzink Zonwering graag met u bespreekt. Voor meer info kunt u kijken op weerzinkzonwering.nl, mailen naar info@weerzinkzonwering.nl of bellen naar 0650282850.

U bent van harte welkom voor een kop koffie.

Openingstijden vind u op de website.

 

Wij wensen u allen alvast fijne feestdagen en een zonnig 2023 in goede gezondheid. 

Team Weerzink Zonwering