Algemeen

Vet Weerum Kiek’n, Vette expositie in de Vijfhoek over Hydra Theater

OLDENZAAL - Vet Weerum Kiek’n! Hydra Theater bestaat vijfentwintig jaar (VET) en exposeert, daarom in de vernieuwde Vijfhoek. Tot en met zaterdag 30 oktober is de vette kiekshow te zien bij het overdekte plein midden in de Vijfhoek. Ook op de tussenliggende vrijdagen en zondagen staan de deuren wagenwijd open. Kom gezellig terugkijken.

Nick Slot als Reverend Willy tijdens de laatste Zwarte Cross in 2019'

Vet Weerum Kiek'n is een hele bijzondere kiekshow over 25 jaar Hydra Theater. Je krijgt dan een kijkje in de keuken van Hydra Theater en een terugkijkje (weerum kiek'n) in de historie van Hydra Theater met de originele kostuums, grote en kleine decorstukken, film en vette fotooos. Natuurlijk op Hydrawijze tentoongesteld. Op alle zaterdagen zal er ook live performance en live schmincken te zien zijn.

De bezoekers en oud-spelers die Hydra Theater al jaren kennen zullen denken ‘oh ja, dat weet ik nog wel’ maar ook bezoekers die deze Oldenzaalse theatergroep niet zo goed kennen worden getrakteerd op een verrassende ervaring.

Gratis entree

De entree is gratis. Iedereen kan er zo naar binnenwandelen. De gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Daarom kun je er ook rustig met de gastheren en gastvrouwen een lekkere kop koffie drinken en heerlijk praten over theatermaken of duizend ander dingen. Om Hydra Theater een beetje te steunen is het mogelijk om aan het einde van de rondgang een bedrag in de vetpot te doen of online een donatie te schenken.

Openingsmaand Vijfhoek

De expositie valt toevalligerwijs geweldig samen met de openingsmaand van de Vijfhoek. Het gerenoveerde winkelcentrum organiseert de hele maand oktober festiviteiten en activiteiten in het kader van de heropening. Hydra Theater speelt daarom ook elke zaterdag diverse verrassende acts die voor extra reuring in de Vijfhoek moeten gaan zorgen. Welkom!

Vet Weerzeen

Op 9 oktober start Hydra Theater dus de jubileumactiviteiten met deze kiekshow. Daarnaast is er die dag vanaf 17.00 uur ook een feestelijke reünie voor iedereen die ooit met Hydra heeft samengespeeld, achter de schermen heeft geholpen of anderszins heeft samengewerkt. Iedereen die de uitnodiging heeft gemist maar toch wil komen, is welkom. Als je maar een connectie hebt met Hydra Theater in het het heden of verleden.

Jubileumprogramma

In 2022 kun je kijken naar drie jubileum-locatievoorstellingen. Dreeduuster, Oale Böt en De Woe Woe Boom. Kijk voor het volledige jubileumprogramma en informatie over de reünie op hydratheater.nl.