Algemeen

Tot en met 22 augustus: Groeten uit Oldenzaal!

OLDENZAAL - Hoe zorgen we dat Oldenzalers meer in hun eigen stad blijven en dat we regiogenoten ook welkom heten in ons mooie Oldenzaal? Hiervoor is de campagne ‘Groeten uit Oldenzaal’! gestart. Een actie opgetuigd door Oldenzaal Promotie en in samenwerking met de lokale ondernemers. Tot en met zondag 22 augustus (zomervakantie regio noord) worden verschillende activiteiten in en rondom het centrum van Oldenzaal georganiseerd. De activiteiten staan in het teken van ‘vakantie’.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo zijn er verschillende spellen te spelen in het centrum, wordt de frituurloop weer herhaald, is er een tropische speurtocht met verschillende vragen en opdrachten en organiseren verschillende ondernemers hun eigen activiteiten. Daarnaast zullen ook de stadswandeling en torenbeklimming vanuit Oldenzaal Promotie weer plaatsvinden. Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden. Het gehele programma is te vinden in www.uitinoldenzaal.nl/groetenuitoldenzaal  

Bucketlist

Wat moet je zeker doen in Oldenzaal of wat heb jij nog nooit gedaan? Inwoners van Oldenzaal ontvangen binnenkort een vrolijke bucketlist huis aan huis, die zij zelf kunnen afvinken. Straks kan iedereen zeggen dat ze het “Oh Oldenzaal” hebben gezongen vanuit het Lod’n Bönneke, het licht hebben uitgedaan in de lokale kroeg of alle kruisjes van het St. Plechelmusplein hebben geteld. 

Ansichtkaarten

Het beeldmerk van deze campagne zijn ansichtkaarten in een Oldenzaals jasje gestoken. Het boeskoolmenneke is het Oldenzaalse vrijheidsbeeld, de Plechelmus is de Oldenzaalse Big Ben en het Hulsbeek is ons eigen Oldenzaalse tropische eiland. 

Tijdens de campagneperiode zijn deze kaarten te zien in en rondom het centrum. Wanneer bezoekers van Oldenzaal een foto maken bij deze ansichtkaarten en deze plaatsen op social media met #groetenuitoldenzaal maken ze kans op mooie prijzen.

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal. 

Meer weten?

Kijk op www.uitinoldenzaal.nl