Algemeen

Taste the Summer: Zomerfestival bij Rouwhorst

OLDENZAAL - In de zomermaanden, juni tot en met augustus, heeft Zalencentrum Rouwhorst de parkeerplaats weer omgebouwd tot een feestelijk festivalterrein, een bijzonder decor voor deze zomer. Onder de noemer ‘Food, Drinks & Chill’ kunnen gasten eten drinken en loungen. Het is voor uitbater Maurice Nevels de tweede editie van een dergelijke zomerse invulling. 

Voor dit jaar heeft Maurice samenwerking gezocht met Smaakmakers Events van Anne Willemsen. Willemsen: “Ik doe normaal bedrijfsfeesten en -evenementen op locatie, maar in de nasleep van de corona blijven die feesten nog boven de markt hangen. De komende drie maanden ga ik lekker showcooken in deze mooie festival-setting. We hebben een uitgebreide buitenkeuken met grills, een grote smoker en een foodtruck.”

Maurice: “Wat we bieden is een festivalsfeer maar met restaurantkwaliteit. Het eten wordt geserveerd op echte borden met bestek, we hebben geen disposables. Qua drinken hebben we een mooie kaart met bier, wijnen en lekkere zomerse mix-drankjes, en schappelijk geprijsd! En het mooie is dat je hier na het eten gewoon gezellig kunt blijven zitten.”

In de komende maanden gaan de heren Oldenzaal verrassen met acht themaweken. Maurice: “Denk aan tapas, Griekse gerechten, steak gerechten, visspecialiteiten, let maar op!” 

De openingstijden zijn op de vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur en zondag vanaf 15.00 uur. Het terras sluit conform de corona richtlijnen. Maurice: “Dat is nu tien uur ’s avonds, ik hoop op spoedige versoepeling van die regels. En dat geldt zeker ook de verruiming van het aantal mensen, nu mag ik 50 mensen ontvangen, ik hoop op zo’n 120 binnenkort, gezellig! ”

Van maandag tot en met donderdag is Taste the Summer voor publiek gesloten, maar wel te huur voor groepen. 

Vrijdag 4 juni was de aftrap. Maurice en Anne zien het helemaal zitten deze zomer.