Algemeen

Sfeervolle oudejaarsbijeenkomst aan de Brandvijver op oudejaarsdag

OLDENZAAL - Het is inmiddels traditie dat op oudejaarsdag aan de Brandvijver een oudejaarsbijeenkomst wordt georganiseerd. Voor de organisatie tekent de Stichting Brandvijverconcerten die dit evenement nu voor de 12de keer organiseert.

Op dinsdag 31 december van 16.00 tot 18.00 uur wordt aan de vijver een gezellige plek gecreëerd waar iedereen van harte welkom is. Een mooi plek om nog eens terug te blikken op het afgelopen jaar. En een goed moment om vooruit te kijken naar het komende jaar en alvast enkele mooie voornemens te maken.

 

Dat alles in goed gezelschap. Dat is de laatste jaren wel gebleken. Van heinde en verre komen de mensen naar de Brandvijver om daar te genieten van de sfeervolle ambiance. De Oldenzaalse Mirrewinterhoornblazers ontbreken ook dit keer niet. Ze zullen hun mysterieuze klanken over het water laten klinken.

 

Er wordt glühwein geschonken, er is warme chocolademelk en natuurlijk is dit alles niet compleet zonder de heerlijk gebakken baklever en bloedworst.

 

Kortom, een mooie plek om in goed gezelschap de laatste dag van het jaar te vieren. Iedereen is van harte welkom vanaf 16.00 uur. En… je weet maar nooit, bij ijs op de vijver: schaatsen meenemen.