Duurzaam Thuis Glimlach

Algemeen

Persoonlijke kampioenschappen KV De Toekomst

OLDENZAAL - Op zaterdagmiddag 19 september waren de persoonlijke kampioenschappen voor de jeugdleden van KV de Toekomst waar twaalf jeugdleden aan hebben deelgenomen. Iedereen heeft goed zijn of haar best gedaan en heeft een mooie medaille gewonnen. 

Tevens wordt er elk jaar gestreden om de wisselbekers voor het allround kampioenschap. Dit jaar gingen Bente Oude Nijhuis en Thijmen Verboom (Thijmen al voor de zevende maal oprij!) er met deze bekers vandoor. De allround kampioenen worden bepaalt door het behaalde resultaat te delen door de leeftijd, zodat iedereen even veel kans heeft.

Vind jij het leuk om een keer te komen trainen op maandagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur? Dan ben je van harte welkom op onze baan. Je zult dan ervaren dat de klootschietsport veel meer inhoud heeft dan alleen maar het weggooien van een kloot. Mailadres voor meer informatie is jeugdkvdetoekomst@outlook.com. De klootschietbaan vind je op Sportpark “Het Venterinck“ nabij de voetbalvelden van F.C. Berghuizen aan de Schapendijk/Lossers Voetpad te Oldenzaal in de wijk Zuid-Berghuizen.

 

Foto 1: Bente Oude Nijhuis en Thijmen Verboom.

Foto 2: alle winnaars.