Algemeen

OZ&PC neemt deel aan Regionale Estafette Kampioenschappen (REK) te Nijverdal

NIJVERDAL / OLDENZAAL - Met maar liefst 23 zwemmers en zwemsters heeft OZ&PC deel genomen aan de Regionale (de regio Oost bestaat uit Gelderland en Overijssel) Estafette Kampioenschappen in Nijverdal.

Nouk Achterhuis, Wout Achterhuis, Niek Evers, Mika Groot Rouwen, Jens zum Grotenhoff, Basten van Halteren, Oscar Jansen, Marnix Klein, Wout Kogelman, Marieke Lenderink, Liam Leuverink, Bart Oude Egbrink, Renske Oude Egberink, John Oude Egbrink, Ilon Schuurman, India Segerink, Jort Siebelt, Romee Stappenbelt,  Bas van Tintelen, Mayke van Tintelen, Isa Wiggers,  Fien de Zeeuw en Siem de Zeeuw mochten in een of meerdere teams, onder leiding van Inez Heideman, aan de start voor de verschillende estafettes verschijnen.

 

Voor zowel de heren als dames stonden de 4x50 vrije slag, 4x50 rugslag, 4x50 schoolslag, 4x50 vlinderslag en 4x50 wisselslag op het programma. De afsluitende estafette was de 10x50 vrije slag gemengd. In deze laatste estafette wist het team van OZ&PC naar een 13e plek te zwemmen in een fraai PR van bijna 5 seconden.

 

Het jongens juniorenteam wist in de categorie junioren jongens als 4e te eindigen. De meisjes junioren in hun categorie als 10e.  Het dames seniorenteam wist uiteindelijk de 13e plaats te behalen en de heren als 14e.

 

In de totale eindstand is OZ&PC als 11e van de regio geëindigd (in totaal deden 22 verengingen mee aan de Regionale Estafette Kampioenschappen).  Een fantastisch resultaat waar een ieder trots op mag zijn!