Algemeen

Organisatie Halve Marathon Oldenzaal weer van start

OLDENZAAL - De organisatie van de Halve Marathon Oldenzaal (HMO) is weer gestart. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een prachtige 13de editie op zondag 3 oktober a.s. Die voorbereidingen zijn anders dan anders vanwege de maatregelen rond Covid-19. Vooralsnog gaat het bestuur van de stichting ervan uit dat het in oktober weer mogelijk is dit populaire loopevenement te houden. Via de website en de socials wordt iedereen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

de nieuwe sponsoren, Rob Postma en Gerrit Jan Gerrits van Countus

Nieuwe hoofdsponsor
Zonder sponsoren geen HMO. Daarom is de organisatie erg blij met de nieuwe hoofdsponsor, namelijk Countus dat sinds 2016 in Oldenzaal gevestigd is. Zij verbinden zich voor drie jaar aan dit evenement.

Het is een bedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat en een maatschappelijk hart heeft. De beide directeuren Rob Postma en Gerrit Jan Gerrits vinden het dan ook vanzelfsprekend dat zij iets voor Oldenzaal terugdoen.  'Het is een prachtig Oldenzaals evenement waarvan het parcours grotendeels door het gebied van onze klanten loopt', aldus Rob en Gerrit Jan.  

Voor meer informatie:
 www.halvemarathonoldenzaal.nl.