Algemeen

Opening hernieuwde winkelcentrum De Vijfhoek feestelijk voortgezet

OLDENZAAL - De opening van de vernieuwde Vijfhoek wordt de hele maand oktober gevierd met zaterdagen vol bijzondere programma's en acts voor bezoekers. Afgelopen zaterdag stond het ook weer bol van actie en vermaak. Het thema was: 'standwerkers'.

De organisatie heeft afgelopen zaterdag behoorlijk uitgepakt en kijkt met een positief gevoel terug op de dag. Een van de festiviteiten was een standwerkersconcours, waar het publiek zichtbaar van genoot. “De interactie tussen het publiek en de standwerkers was heel erg goed, dat is waar we het voor doen!”, laat Johnny Jansen namens de organisatie weten.

Verder liepen er de hele dag living statues in winkelcentrum De Vijfhoek. Een van de deelnemers was de Nederlands kampioen, die ook nog eens de tweede plek op de wereldranglijst bezit. Het kon niet beter, was een van de vele reacties vanuit het publiek. Later op de dag verzorgde Theatergroep Hydra diverse verrassingsoptredens, passend bij het thema van de dag.

Ook Scouting Titus Brandsma was van de partij in De Vijfhoek. Ze lieten zien leuke activiteiten te kunnen organiseren en lieten wederom zien wat ze in huis hebben. Daarnaast verkocht de Scouting koffie, waarvan de opbrengst naar Stichting Wensambulance ging. mZo was het wederom een leuke dag voor jong en oud met een uitstekende opkomst.

Programma komende zaterdag

Komend weekend zijn er weer allerlei activiteiten georganiseerd in De Vijfhoek, vooral gericht op de jeugd. Het thema is: Let op de kleintjes. Er is een ballonnenclown, een karikatuurtekenaar en er is een muzikant die muziek voor jong en oud kan spelen. Ook de scouting is weer van de partij, in de hoop veel nieuwe leden te mogen verwelkomen. Zondags is er een kunstmarkt met ruim twintig marktkraampjes. Reden genoeg om ook komend weekend weer de nieuwe Vijfhoek te verkennen!