Algemeen

Martin Ankoné’s ‘Mooie dag’ zomerhit van Oldenzaalse bodem

OLDENZAAL - Op de eerste dag van deze zomer lanceerde Martin Ankoné zijn nieuwe single ‘Mooie dag’. Onder regie van GJ studios, het mediabedrijf van De Gladjakkers dat bekend staat om de mooie producties voor onder meer Kalvijn, Stuk TV en Kim Kötter, laat hij in de bijbehorende videoclip zien hoe zo’n geluksdag eruit ziet. 

Martin Ankoné

Geen wereldreizen, Himalaya-beklimmingen of parachutesprongen. Integendeel. Martin Ankoné: “Als we tijdens de pandemie iets hebben geleerd, is het wel dat geluk juist in kleine dingen zit. De glimlach van je kinderen, het biertje met je vrienden of de kus van je geliefde. Dat zijn de dingen waarover ik zing en waar iedere luisteraar zich in zal herkennen. 

Nu meer dan ooit!”

Het gaat erg goed met het nummer, diverse tv- en radiostations in het gehele land draaien het nummer veelvuldig en Martin wordt steeds vaker uitgenodigd voor interviews en promo-activiteiten. Het lied ‘Mooie dag’ is geschreven door Sander Veldhuis uit Borne en Harold Damink uit Wierden. Peter Heideman uit Oldenzaal tekende voor de productie.

 Martin Ankoné uit Oldenzaal is geen vreemde in de vaderlandse muziekbusiness. Zo nam hij in 2014 al de zangpartij voor zijn rekening in het lied ‘Nederland Oranjeland’. De WK-single die Boozegoal destijds opnam met Evert ten Napel. 

Naast Ankoné is ook Lana Wolf te horen op ‘Mooie dag’. Deze bekende Nederlandse zangeres en deejay heeft naast een uitgebreid eigen repertoire een indrukwekkende staat van dienst als achtergrondzangeres bij onder meer BZN, Frans Bauer , Wolter Kroes en André Hazes Junior.

Martin: “Geniet van de muziek, geniet van de zomer en geniet van elkaar. Wij wensen iedereen een mooie dag!!”

Bekijk de nieuwe videoclip van de nieuwe single "Mooie Dag"! www.martinankone.nl