Algemeen

Kerstmarkt TCC locatie Leliestraat

OLDENZAAL - De vestiging Praktijkonderwijs van het Twents Carmel College organiseert op vrijdag 13 december a.s. weer de jaarlijkse kerstmarkt aan de Leliestraat 1 te Oldenzaal. De sfeervolle kerstmarkt vindt plaats van 16.00 tot 20.00 uur. In en om de school wordt er alles aan gedaan om er een gezellige kerstmarkt van te maken. 

Door leerlingen, docenten en vrijwilligers wordt er al weken lang gewerkt aan werkstukken, versnaperingen etc. voor de kerstmarkt. Op het schoolplein treft u o.a. aan kraampjes met kerstbakjes, kerstbomen, metaalwerkstukken, een smid, schapen, midwinterhoornblazers, warme broodjes etc. Binnen zijn er ook allerlei kraampjes met daarin door leerlingen gemaakte creaties en lekkernijen w.o. oliebollen en kniepertjes. Verder is er een dansvoorstelling, zijn er oudhollandse spelen, leuke spelletjes en activiteiten voor kinderen. In de schoolkantine is een grandioze loterij met leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door diverse sponsoren. Ook de kerstman zal niet ontbreken. Iedereen die maar wil mag met hem op de foto.


De opbrengst van de kerstmarkt gaat dit jaar naar WarChild.

 

WarChild creëert veilige plekken voor kinderen in oorlog. In oorlogsgebied helpt WarChild kinderen hoe zij conflicten vreedzaam op kunnen lossen, hun zelfvertrouwen vergroten en organiseren creatieve activiteiten rondom thema's als ongelijkheid, discriminatie en religie. De bescherming van een veilige plek geeft kinderen in oorlog de kans om te spelen, leren en weer aan een toekomst te bouwen.