Algemeen

Juffen Mekenkamp en de Jong samen meer dan 85 jaar in het onderwijs

OLDENZAAL - Op vrijdag 30 augustus jongstleden, hebben kinderen en teamleden van Basisschool De Maten afscheid genomen van twee fantastische juffen; juf José Mekenkamp en juf Ine de Jonge.

José Mekenkamp is haar loopbaan gestart op 21 maart 1979 op de Paulusschool in Oldenzaal. Juf Ine de Jonge is haar loopbaan gestart op 25 augustus 1974 op kleuterschool Klein Duimpje in Oldenzaal. Na samen meer dan 85 jaar lesgeven, gaan zij beiden met pensioen.

De Maten wilde dit afscheid natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft de school goochelaar Jan uitgenodigd om voor alle kinderen en in het bijzonder voor juf José en juf Ine een fantastische goochelshow weg te geven. Manon Huuskes, locatieleider van De Maten, vertelt dat dit zeker gelukt is. "Hij heeft ons allen laten zien wat een beetje magie met een mens kan doe. Het was een geweldige show voor jong en oud".

Kinderen, ouders en teamleden van basisschool De Maten wensen juf José en juf Ine alle goeds toe. De beide juffen kunnen en mogen nu echt genieten van hun welverdiende pensioen!