Algemeen

Jarige Zonnebloem

OLDENZAAL - Voor de 70-jarige afdeling Oldenzaal van de Zonnebloem was afgelopen 10 september aanleiding om hun jaarlijks nazomerfeest om te dopen in een feestelijke jubileumdag.

In hotel het Landhuis kregen alle gasten en vrijwilligers een speciaal voor dit jubileum ontworpen eremedaille omgehangen. Bij het welkomstwoord benadrukte de voorzitter de inzet van de vrijwilligers die vaak jarenlang en met veel energie zorgden voor mooie momenten voor hun gasten. Ook besteedde zij aandacht aan alle gasten en vrijwilligers die in al die afgelopen jaren waren overleden. Voor hen en ook uit dankbaarheid werd een kaarsje aangestoken. 

De muzikale omlijsting werd verzorgd door de muziekgroep ‘Nee hè, ook dat nog...’ en accordeonist Sylvia Kienhuis: mooie meezingers met vaak hilarische momenten!

De jubileumcommissie had alles in het werk gesteld om er een onvergetelijke dag van te maken en dat bleek ook goed gelukt gezien de reacties na afloop. Als herinnering aan deze 70e verjaardag van de Zonnebloem kregen de gasten en vrijwilligers een mooie geborduurde handdoek mee.