Algemeen

Huldiging en afscheid brandweercollega’s Oldenzaal

OLDENZAAL - Op vrijdag 8 november is een aantal medewerkers van Brandweer Twente in het zonnetje gezet. Bij kazerne Oldenzaal werd tijdens de jaarlijkse korpsavond het jubileum van vijf collega’s gevierd en werd afscheid genomen van twee collega’s. De huldiging werd gedaan door Patrick Welman, burgemeester van Oldenzaal.

Jubilarissen

Tijdens deze jaarlijkse korpsbijeenkomst werd het 35 jarig brandweerjubileum gevierd van Tom Jansen, het 20 jarig brandweerjubileum van Eddy Willemsen, het 15 jarig brandweerjubileum van Heidi Oude Rengerink en Leon Gerding en het 10 jarig brandweerjubileum van Jeroen Schasfoort. Ook werden certificaten en diploma’s uitgereikt voor behaalde opleidingen.

“Ik ben trots maar ook zeker dankbaar voor de jarenlange inzet van deze brandweermensen”, aldus Karin Groenewegen, teamleider Repressie. “Als je zoveel jaren actief bent voor de brandweer, is dat een prestatie die beloond mag worden.”

Afscheid

Brandweercollega’s Marcel Engelbertink en Bert Oude Sanderink namen op deze avond officieel afscheid als vrijwilliger bij Brandweer Twente.

Burgemeester van Oldenzaal, Patrick Welman, was tijdens de korpsavond aanwezig om de medewerkers te huldigen. De korpsavond vond plaats op vrijdag 8 november in de brandweerkazerne van Oldenzaal aan de Ossenmaatstraat 1.