Algemeen

Hesselink Mode inspireert met modekrant!

OLDENZAAL - De langste dag van het jaar zit erop, de zonuren nemen af en de maan laat zich sneller zien. Hesselink Mode maakt zich op voor het najaar van 2021. Het showen van de laatste trends, kleuren en materialen vindt niet alleen in de etalages en op de winkelvloer van Hesselink Mode plaats. Met hun ‘Shop the look book’ willen Christel en Bas Hesselink ook de lezers van De Glimlach van Twente inspireren.

Christel en Bas Hesselink fungeerden samen met collega’s uit de winkels ook zelf als model voor hun modekrant

Het kleurenpalet bij de dames bestaat uit mooie winterse neutralen. Beige en wolwit, van winterpastels tot mooie warme camels. Outfits zijn soms helemaal in harmonie en zie je tone-in-tone. De prints zijn opvallend: veel kleur in ruitvorm en de paisley in oranje- en bruintinten. De ruitvorm zien we zowel in wat meer in het oog springende kleurcombinaties als in rustigere varianten.

Dit najaar zien we dat de knitwear dominant is in het straatbeeld. De items zijn iets oversized, waardoor de materialen nog comfortabeler vallen tijdens de koude winterdagen. Het glanzende satijn zie je veel in tops en bovenstukken, (vegan) leer zien we in een diversiteit aan items verschijnen. De geribbelde, geweven stof corduroy komt in een sportievere look veel voorbij. Vooral de zand- en goudtinten zijn bij deze ribcord erg populair.

Je krijgt het deze winter niet koud, want de laagjes zijn helemaal hot. Het gilet is voor binnen en de bodywarmer voor buiten om je outfit nét even iets vrolijker, voller en stylish te maken. Beide verschijnen in verschillende lengtes en stoffen. Ook met onze jassen zit het wel goed, want deze zijn gemaakt van volumineuze stoffen, zoals (gestepte) dons, teddy en brokaat. Met het silhouet van veel laagjes, oversized en een beetje pof of volants maak je een echt statement. Deze winter kan niemand om jou heen!

Net zoals bij de dames, zien we dit seizoen ook bij de heren het rustige kleurpallet de revue passeren. Kolletjes, bodywarmers en turtle necks verschijnen in deze warme herfstkleuren.  De ‘new casual’ is echt een trend die door corona een boost heeft gekregen; een mix van de semi-jogger en de casual look. Deze trend kun je het best omschrijven als een joggingbroek gecombineerd met een sportief jasje. De kleren zitten comfortabel en zijn zacht van stof. 

Genoeg geïnspireerd? Dan is het hoog tijd voor een bezoek aan de winkels van Hesselink Mode. Komende zondag is de winkel in Oldenzaal extra geopend tijdens de kermis-koopzondag.