Algemeen

Geslaagd sinterklaasconcours Ozosnel komt logeren op manege TRC

OLDENZAAL - In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 november, stond op manege Twents Ruitercentrum het Hulsbeek het jaarlijkse sinterklaasconcours op de planning! 

De ruiters konden zich opgeven bij verschillende categorieën, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kon deelnemen. De rijbaan lag er fantastisch bij, er was een uitdagend parcours neergezet en de paarden en pony’s hebben allemaal hun beste beentje voor gezet. Een geslaagd weekend.

 Het hoogtepunt vond plaats op de zondagmiddag. Sinterklaas kwam, met twee pietjes, de prijs uitreiken voor de winnaar in de categorie ‘Behendigheid’. In deze categorie doen de jongste ruitertjes mee en die vonden het maar wat spannend dat Sinterklaas er ineens was! De meiden hebben liedjes gezongen voor de Sint en kregen allemaal een hand vol pepernoten. Ook was er, namens Sinterklaas, voor iedereen een rozet. De eerste prijs werd gewonnen door Ise van Zwieten. Van harte gefeliciteerd!

De enige die in dit feestspektakel ontbrak, was Ozosnel. Hij stond even in één van onze stallen bij te komen en hooi te eten. Dat is hem zo goed bevallen, dat hij graag een nachtje bij ons komt logeren! Hij komt op zondag 27 november. Daarom gaan wij, samen met de kinderen van de troetelles, zijn stal versieren. Super spannend! Als we het heel lief vragen, mogen we misschien zelfs wel even op zijn rug rijden.

Voor vragen Marieke Willemsen 06-22943720