Algemeen

Gastouderopvang Knorretje in actie voor Kika

In de maand maart doen door het hele land verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouders mee met Koekiemonsters bakken voor Kika. Gastouderopvang Knorretje in het centrum van Oldenzaal is een van de gastouderopvangen die mee doet. 

Het is voor de kinderen erg leuk en leerzaam om iets voor een ander te doen en daarnaast is chocolade maken natuurlijk heel erg leuk en lekker. Gastouder Anouschka maakt samen met de kinderen in haar opvang Rocky road chocolade.Dat zijn heerlijke stukjes chocolade met koekjes en schuimpjes erin. De chocolade wordt vrolijk verpakt in een door de kinderen versierd cadeauzakje. Een zakje met 100 gram chocolade kost slecht € 2,-. De opbrengst komt geheel ten goede aan ‘de zieke kindjes’ van Kika.

“We hebben het niet over hoe ziek de kinderen van Kika zijn, we houden het natuurlijk luchtig. We hebben het tijdens deze maand over ziek zijn wat herkenbaar voor ieder kind is want ze zijn allemaal wel eens ziek geweest. Daarnaast hebben we vooral plezier met het maken van iets lekkers voor anderen.”

De actie duurt de hele maand maart. Onder iedereen die drie of meer zakjes afneemt wordt in april een heerlijke voorjaarstaart verloot voor tien personen van de Kleine bakmuts. Voor bestellen of voor meer informatie over de opvang kunt u contact opnemen via mail: info@gastouderoldenzaal.nl.