Algemeen

Fonkelnieuwe auto hoofdprijs in jubileumloterij Quick’20

OLDENZAAL - Het is zover, het jubileumjaar van Quick’20 staat op het punt van beginnen. Op zaterdag 4 januari trapt de vereniging af voor een jaar lang bijzondere activiteiten in het teken van 100 jaar Quick’20. Inmiddels is de verkoop van jubileumloten in volle gang.

Een tienkoppige jubileumcommissie is al ruim drie jaar bezig om 2020 voor te bereiden. Op zaterdag 4 januari zijn alle leden, vrijwilligers en sponsors vanaf 15.00 uur (inloop 14.30 uur) welkom in het clubgebouw voor De Aftrap. Een informele bijeenkomst voor alle leden, sponsors en vrijwilligers met muzikale medewerking van 4xEshuis. Op deze middag wordt het jubileumjaar officieel geopend, wordt het jubileumlied gepresenteerd en een kunstwerk onthuld.

Carnavalsoptocht

In februari doet Quick’20 met een grote loopgroep mee aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht. Na de winterstop begint ook de voetbalplaatjesactie in samenwerking met Jumbo Kuipers. Op 13 juni staat de grote jubileumdag gepland voor zowel de jeugd (overdag) als de senioren, sponsors en vrijwilligers (’s avonds). Sportpark Vondersweijde verandert dan in een festivalterrein! Een topband en diverse andere artiesten, foodtrucks en wat al niet meer! 

Jubileumloterij

Ook op deze dag de laatste trekking van de jubileumloterij, met onder andere een fonkelnieuwe Toyota Aygo als hoofdprijs. Loten zijn nog steeds te koop voor 30 euro per stuk, en daarvoor doen deelnemers lief zes trekkingen mee. Naast de hoofdprijs zijn er vele andere prijzen te winnen, zoals meubelcheques, fietsen, tv’s, rijopleidingen en zelfs elke maand een minuut gratis winkelen bij Jumbo Kuipers. Loten zijn ook online te verkrijgen via www.quick20.nl/jubileum-loterij.

Prijzen voor de beste verkopers

Ook de jeugd- en seniorleden zijn inmiddels druk in de weer om loten aan de man te brengen, zij kunnen fraaie individuele en teamprijzen winnen, zoals een viparrangement bij een wedstrijd van FC Twente, een bezoek met het hele elftal aan Klimbos Avatarz en de Kartbaan. De ingevulde loten moeten allemaal uiterlijk 10 januari bij Quick’20 zijn ingeleverd. Bij Quick’20 in de brievenbus in de linkerkassa aan de hoofdpoort of het postvak secretariaat als het clubgebouw geopend is.

Maar ze kunnen ook ingeleverd worden bij Jumbo Kuipers (van 2 tot 10 januari), café De Engel en Kötter Seafood. De trekkingen zijn steeds op de 20e van de maand, te beginnen op 20 januari. De laatste trekking, met de Toyota Aygo als hoofdprijs, is op de grote jubileumfeestavond op zaterdag 13 juni.

Hele jaar activiteiten

Quick’20 houdt het hele jaar activiteiten. Er komt nog sportcafé met topgasten uit de voetballerij, een jubileumwedstrijd, een receptie met de presentatie van het jubileumboek.  En de revue van SNOR staat in november ook in het teken van 100 jaar Quick’20. Niet voor niets luidt de titel van de uitvoeringen: ‘Quick, en rap ’n betke!’