Algemeen

Een weekend bomvol activiteiten in hartje Oldenzaal

OLDENZAAL - Een weekend lang vol verrassingen en speciale activiteiten. Zaterdag 23 en zondag 24 oktober moet je beslist in het centrum van Oldenzaal zijn. 

Zaterdag

Het feestje begint op zaterdag met de Böggelrieders die de stad opvrolijken. Het bonte en vrolijke gezelschap haalt allerlei toeren uit op haar authentieke fietsen uit de 19e eeuw.

In de Vijfhoek komt Ballonnen kunstenaar Gerrit Pelle langs met zijn bijzondere talent en de theatergroep Hydra zal diverse verrassingsacts geven. Dit natuurlijk nog vanwege de Vijfhoek feesten. In het kader van de Twentse week is          er deze middag een demonstratie Midwinterhoorns maken. Natuurlijk mag er volgens traditie nog niet geblazen worden. Lang hoef je niet meer te wachten want de midwinterhoornblazers komen met 1e advent weer in actie.

Zondag

De hele maand oktober stond in het teken van ‘Kunst in de Etalage’. Mooie en bijzondere objecten werden beschikbaar gesteld aan ondernemers die er hun etalages mee sierden. In de Vijfhoek zijn er ruim 20 kramen op de kunstmarkt ter ere van de afsluiting van ‘Kunst in de Etalage’.

Jong en oud kan een bezoekje brengen en meedoen aan de Sportverenigingendag op het Plechelmusplein. Een mooi moment om eens te proeven aan een keur van sporten.

Welke verenigingen en organisaties doen mee aan deze leuke zondagmiddag?

Tafeltennis Quick'20 ◊ Boeskool 55+ ◊ OJBV ◊ OZ&PC ◊ Avatarz ◊ Budovereniging Hantei ◊ RCO Harlequins ◊ Circus Tubantino ◊ Lez Studio ◊ OUTTT ◊ Bowls ◊ Rust door Yoga

Laat je informeren en doe mee, want iedere vereniging zet je aan een leuke sportactiviteit en misschien is het wel zo leuk, dat je lid wordt. Je kunt een stempelkaart ophalen bij Oldenzaal Promotie. Wanneer je de kaart vol hebt, kun je deze inleveren en een leuke prijs winnen. Kom je ook?

Clown Carlo komt deze zondag het jeugdige publiek vermaken. Natuurlijk wil je daar ook bij zijn. Een en al gezelligheid. 

En wie rondom al dit prachtige vertier nog lekker wil shoppen, kan in één van de gezellige winkels in het centrum van Oldenzaal terecht. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn alle winkels deze zondag geopend. Moe van dit alles? Pak dan een geurig kopje koffie met wat lekkers of een borreltje in één van de vele mooie horecazaken die ons Boeskoolstadje rijk is.

We zien je graag dit weekend in Oldenzaal. Tot dan! 

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten? Kijk op www.uitinoldenzaal.nl.