Algemeen

Defilé voor jubilerende kroegbaas Gerald Keizer

OLDENZAAL – Afgelopen dinsdag was het op de kop af veertig jaar geleden dat Gerald Keizer zijn café ’t Hypotheekje is begonnen. Reden voor een feestje, maar hoe doe je dat als café’s niet eens open mogen zijn? Stamgasten en vrienden van de kroegbaas hebben een corona-proof invulling gevonden: een defilé van gasten, da voorbij trok aan ’t Hypotheekje en Gerald.

Hypotheken hebben vaak een doorlooptijd van maximaal dertig jaar en de meeste kroegen kennen een veel minder lang bestaan, maar Gerald Keizer heeft met zijn kroeg de veertig jaar met glans doorstaan. De klanten trokken op fiets of per auto voorbij en de stoet werd afgesloten door de bus van het Stroat Ensemble. Gerald sloeg het defilé met genoegen gade en had zich voor de gelegenheid in een feestelijk donkerbruin leren vest gestoken. Hij nam de cadeaus, die met een hengel werden aangereikt, in ontvangst.

Reacties

  • door Monica
  • 36 dagen geleden

Gerald en zn kroeg. Het zou echt een gezellige tent worden als Gerald die lui van de Stroat de kroeg niet zou laten gijzelen gelijk aan de a.s  brouwerij.  

Gerald, namens het hele Stroat :gefeliciteerd!!

Kan je de volgende keer even aanwijzen wie Monica is, 

Dan krijgt ze een biertje van me! Met een flinke scheut Azijn!