Algemeen

De bal gaat weer rollen bij Skills2Score vanaf 7 februari

OLDENZAAL - Voetbalschool Skills2Score uit Oldenzaal staat onder leiding van Tomas Elbersen en Bart Benneker. Ondanks het feit dat er momenteel nog geen duidelijkheid is of de voetbalcompetitie dit jaar nog hervat gaat worden, zijn beide heren al geruime tijd bezig om zich achter de schermen voor te bereiden op de voorjaarsmodule 2021.

De eerste training van voorjaarsmodule, die bestaat uit 10 trainingen á 75 minuten, staat voor zondag 7 februari aanstaande op het programma. Binnen de trainingen van Skills2Score staat de individuele ontwikkeling van de deelnemers centraal. Een belangrijke aspect hierbij is het aanleren van voetbalhandelingen (functionele techniek), dit alles gaat gepaard gaat met plezier en succesbelevingen. Dit zijn volgens Benneker de meest belangrijke aspecten om deelnemers zich optimaal te laten ontwikkelen.

Hoe dit precies in zijn werk gaat? Elbersen: “Met Skills2Score investeren wij bij de jongere jeugd in de technische fases, terwijl bij de oudere deelnemers meer de nadruk ligt op de complexiteit in het duelleren. Hierdoor komt automatisch het tactische gedeelte aanbod”.

De voetbaltrainingen van Skills2Score zijn aanvullend op de reguliere clubtrainingen die de speler of speelster volgt. Ook zijn de trainingen ideaal voor jongens en/of meisjes die nog niet op voetbal zitten, maar wel willen bekijken of deze sport wat voor hen is.

Gezien alle maatregelen rondom het coronavirus was het voor beide heren nog wel even spannend wat er wel/niet mogelijk zou zijn. Maar tijdens de persconferentie van 12 januari jl. benadrukte dhr. Rutte expliciet dat kinderen vooral moeten blijven sporten en dergelijke organisaties vooral door moeten blijven gaan met het organiseren van dergelijke activiteiten.

Dit heeft Elbersen en Benneker weer een boost gegeven om voor de jongens en meiden die belangstelling hebben vele leuke en uitdagende trainingen neer te zetten. Animo voor de komende module is er dan ook weer genoeg. Op dit moment hebben zich al vele jongens en meiden uit de gehele regio Noordoost Twente aangemeld. Dat is volgens Elbersen harstikke mooi om te merken, het is geweldig dat wij juist deze voetbaltrainingen kunnen aanbieden waar de jongens en meiden zo naar uit kijken. Wij hebben er dan ook hartstikke veel zin in en kunnen niet wachten tot het begint.

Mocht jij belangstelling hebben om de voorjaarsmodule te volgen? Dat kan!
Aanmelden hiervoor is mogelijk via de website www.skills2score.nl

Trainingsdata:
Op de volgende zondagen staan de trainingen gepland.
7 februari, 14 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart, 11 april, 18 april, 25 april en 16 mei 2021.

Er zijn twee verschillende trainingstijdstippen waarop ingeschreven kan worden. 9.30 – 10.45 uur en 10.45 – 12.00 uur.

Proeftraining
Weet jij nog niet helemaal zeker of jij wel 10 voetbaltrainingen wilt volgen? Dan is het altijd mogelijk om één proeftraining te volgen. Tijdens deze proeftraining maak je kennis met Skills2Score en de trainingswijze die zij hanteren. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, dan mag je contact opnemen met Skills2Score via info@skills2score.nl.