Algemeen

Black Friday Oldenzaal: waanzinnig veel kortingen!
Een heel weekend lang: 26 t/m 28 november

OLDENZAAL - Black Friday gekte! Dat zie je de laatste jaren steeds meer. Black Friday is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en valt de dag na Thanksgiving, dat wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Op vrijdag hebben de meeste werknemers in de VS vrijaf en men ziet het als een soort van start voor de kerstinkopen.

En natuurlijk doet Oldenzaal ook mee aan Black Friday.
Heel veel winkeliers hebben aangegeven op de vrijdag of het hele weekend of sommigen zelfs de hele week acties en deals te geven. 

De meesten vanaf 20% korting!
Als dat geen leuke deal is.

Strakke acties en kortingen

Leuk toch om alvast de nodige inkopen te doen voor de Sint of voor Kerst. Misschien ben je nog op zoek naar een feestelijk outfit? Bovendien is het toch extra leuk om je huis met sfeermakers op te maken voor de kerst. Dat geeft weer iets sprookjesachtigs aan deze mooie laatste maanden van het jaar. En wanneer je daar een mooie korting over krijgt dan maakt dit het shoppen extra bijzonder!

Black Friday Weekend

Niet alleen Black Friday dus, maar een heel weekend lang. Vanwege de vervroegde sluitingstijd op vrijdagavond 18.00 uur zijn de meeste kortingen en acties het hele weekend lang. Zodat iedereen de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van dit koopjesfestijn.

Openingstijden winkels:|

09.00 -18.00 uur Black Friday
09.00-17.00 uur Zaterdag
12.00-17.00 uur Koopzondag

P.s. Wist je dat Sinterklaas met zijn Pieten ook op koopjesjacht gaat? Hij is op pad op de volgende dagen:

Vrijdag 26 november 15.00-19.00 uur
Koopzondag 28 november 12.00-17.00 uur
Zaterdag 4 december 11.30-17.00 uur 

LET OP: We zijn niet verantwoordelijk voor spel- en/of typefouten of wijzigingen in aanbiedingen. 

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten?

Kijk op www.uitinoldenzaal.nl

Uw reactie