Algemeen

Barbekeals, de barbecue (web)winkel in Oldenzaal

"Mijn naam is Jan Barelds. Van kinds af aan ben ik al bezig met het maken van vuurtjes. Uit deze jeugd activiteiten is mijn liefde voor het buiten koken en barbecueën op een open vuur ontstaan. Niets is heerlijker als het bereiden van een mooi stukje vlees en groenten onder het genot van de gezelligheid van familie en vrienden."

Anno 2020 is het barbecueën wel veranderd. Waar vroeger het rooster vol werd gegooid met zoveel mogelijk van de bekende kilo-knallers om deze oud Hollands te cremeren, ziet men tegenwoordig een compleet andere tendens. Steeds vaker wordt er gekozen om een kwalitatief en duurzaam verantwoord stukje vlees te bereiden. Bij de verwerking van deze producten wil men natuurlijk ook kwalitatief hoogwaardige producten om te gebruiken. Of het nu om “Low and slow” of “Hot and fast” wijze van bereiden gaat, bij Barbekeals bent u aan het juiste adres voor een aangenaam buitenleven!
 
Het heugelijke feit is dat wij inmiddels dealer zijn van onder andere Valhal Outdoor, Boomex, Dammers, Black Ranch en Forged. Van Forged verkopen wij prachtige hand gesmede messen en daardoor uniek van stuk. Een geweldige aanvulling qua uiterlijk op uw aanrecht of buitenkeuken. Valhal Outdoor is een Deens merk met een breed aanbod aan Dutch ovens en andere gietijzeren potten en pannen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ook bieden wij diverse soorten houtskool aan van verschillende houtsoorten. Elke soort met zijn eigen specifieke eigenschappen waardoor telkens een andere smaak aan de gerechten kan worden gegeven. Vuurvaste handschoenen, digitale thermometers, houten serveerplanken, u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in onze webwinkel. Wij vernieuwen en bereiden ons assortiment steeds verder uit. 
 
Tevens maken wij al geruime tijd barbecue hapjes, onder andere pulled pork bitterballen, moinkballs, pig shots, kiplolly’s en spareribs. Deze hapjes en andere vleesproducten kunt u voortaan ook online in de webwinkel bestellen. Heerlijk voor thuis op de bank, bij een verjaardag of mooie vleesproducten om zelf te bereiden. 
 
Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website www.barbekeals.nl en volg ons op Facebook of Instagram. Heeft u nog geen cadeau voor vaderdag? Check dan ook onze vaderdagacties en maak papa blij met één van de leuke cadeau’s! 
 
Barbekeals is gevestigd in Oldenzaal. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0622951124 en het e-mailadres info@barbekeals.nl. Wij bezorgen in Oldenzaal gratis.